Dear guests, friends and customers


🍁 CAFÉ & BISTRO JUVENGÅRD 🍁

Closed for season

Â đŸŒ»


We will open for our julbord  

„Tomten meets Christchindli“


Please book your table.


Welcome till JuvengÄrd


VĂ„ra jurtor

Det var en stor dröm som vi tog med oss vid flytten till JuvengÄrd att fÄ kunna erbjuda vÄra gÀster den hÀr hÀftiga upplevelsen - sova över i en jurta!

Omfamnat av det mysiga rummet, inför en brasa, skyddat frĂ„n vinden och vĂ€dret men Ă€ndĂ„ kĂ€nna sig som „sova ute“ - för oss Ă€r detta „lyx pĂ„ ett enkelt sĂ€tt“!


Kom och prova!

lÀs mer

Om oss

I juli 2016 flyttade den schweiziska familjen Schwyter till lilla Sjömillan! Sedan dess driver vi med mycket energi och glÀdje det hÀr lilla smultronstÀlle som bestÄr av restaurang- verksamheten, jurtor- B&B, jordbruket och en egen liten odling till. VÀlkommen till oss och ta del av vÄr livs-dröm!


lÀs mer

Café & Bistro

Ett brinnande intresse för sÄvÀl gamla som nya tilllagnings-metoder stÄr bakom vÄrt arbete i köket och en hÄllbar livstil pÄ hela gÄrden Àr mÄlet! Hos oss fÄr du njuta av vÄra frÄn grunden hemlagade rÀtter och eget bakverk. Vi prioriterar nÀrproducerade, ekologiska rÄvaror i sÀsong, anvÀnder vÄra egna grönsaker, frukter och bÀr och har ett bra nÀtverk av lokala leverantörer. 

Vid 23 utanför Åseda ligger vĂ„rt smultronstĂ€lle, en gemytlig Ă -la-carte-restaurang samt jordbruk till och NY med en B&B i vĂ„ra 4 jurtor! 


Café & Bistro JuvengÄrd


Jeannette & Heinrich Schwyter

Sjömillan 3

SE-364 33 Åseda


Telefon:   +46 70 352 89 36

© 2021 by JUVENGARD -  JEANNETTE & HEINRICH SCHWYTER - DATENSCHUTZ - ALLGEMEINE BESTIMMUNGEN

Diese Website verwendet Cookies. Bitte lesen Sie unsere DatenschutzerklĂ€rung fĂŒr Details.

OK